Za zo1r.png

Polaskom u školu dijete pokazuje sve navike stečene u domu i obrazovnim ustanovama u kojima je stjecalo iskustva življenja.

U zajednici s vršnjacima i ostalim učenicima u školi važno je slijediti pravila igre kako bi školovanje bilo zanimljivo, korisno i po dobru zapamćeno za budućnost.

Teme koje se obrađuju na Satovima razrednika, a u okviru KZO jesu čisto prezentiranje vještina koje su učenici već stekli. Naravno da u tim vještinama ima dosta mjesta za nadogradnju, a nerijetko i za ispravak. Tu je uloga učitelja nemjerljiva i dokazana već odavno. Pa što je novo?

Ništa!

KZO učitelji razredne nastave provode oduvijek. Samo što nije bio objavljen u pisanome obliku jednakom za sve. Na ovim stranicama donosimo vam primjere koji bi mogli biti zanimljivi vašim učenicima, roditeljima i vama.

Svakako računamo na vašu potporu. Želimo vas ohrabriti da date svoj doprinos pa vas pozivamo da nam se javite i priložite svoje ideje, mišljenja, preporuke..., a sve s ciljem razmjenjivanja iskustava i znanja koja ćemo upotrijebiti za zanimljiviju, motiviraniju i poticajniju nastavu.

Želimo potaknuti DIJELJENJE.

Ne nudimo gotova rješenja već poticaje razne vrste.

Zašto na ovaj način? Zato da uz obradu tema ZO povežemo i ostale teme iz NOK-a.